Waarom Payroll?

Risicoloos

Wij nemen de taak over om werknemers hun salaris te betalen, alle verantwoordelijkheden en risico’s inbegrepen. Op deze manier heeft u geen  arbeidsrechtelijke risico’s.

Minder verplichtingen
en lagere kosten

U betaalt geen salaris als uw werknemer vanwege ziekte afwezig is.

Flexibel arbeidscontract

Een werknemer die via een payrollbedrijf wordt ingehuurd kan in Nederland tot 5,5 jaar werkenop flexibel arbeidscontract. Meer flexibiliteit resulteert in een lager risico voor de werkgever.

Een juridische entiteit
is niet nodig

U hoeft ook geen Nederlandse branche te registreren als u Rock Payroll inhuurt om uw zaken met betrekking tot uw werknemers te regelen. Wij zorgen ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt.

U beheert u
eigen werknemers

U beheert u eigen werknemers, die gewoon aan u rapporteren. In dat opzicht verandert er niets.

Geen administratieve
rompslomp voor u

Wij zorgen voor loonstroken, administratieve zaken en andere eentonige bezigheden zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is voor u.

Een flexibele manier om uw personeel te managenU richt zich op de kerntaken van uw bedrijf; Wij zorgen voor uw werknemers.

Who we serve?

Buitenlandse entiteiten

Ongeacht de grootte van uw bedrijfen of van uw ‘nationaliteit’, Rock Payroll bedient alle bedrijven die in Nederland zaken doen .

Freelancers

Nu er strengere regels voor ZZPers gelden, zoeken meer clienten naar payroll oplossingen om het risico op naheffingen van loonbelasting en premies volksverzekeringen  te beperken.

Nederlandsebedrijven

Alle bedrijven die op zoek zijn naar een manier om op flexible een zorgeloze wijze talent in te huren.

OVER ONS

Rock Payroll B.V. is gespecialiseerd in het helpen van Nederlandse MKBers en internationale bedrijven die zaken in Nederland doen met alles wat gerelateerd is aan payrolling (van loonadministratie tot het beheren van gedetacheerde werknemers). Wij bieden onze diensten aan in het Nederlands, Engels en Chinees. Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan!

FAQ

Wij berekenen onze kosten aan u op basis van factoren. Dit betekent dat als uw werknemer een bruto salaris heeft van X, en de factor is Y (tussen 1.4-1.8), dan is uw maandelijkse factuur X * Y.

Rock Payroll B.V. is een gecertificeerd payrollbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het bedienen van clienten variërend van ZZPers tot aan multinationals. Wij bieden tevens onze services naast het Nederlands ook in het Engels en Chinees (Mandarijn en Kantonees) aan.

Dat is eenvoudig! Vul simpelweg uw gegevens in op het contactformulier op de website en plan een kort kennismakingsgesprek in met een van onze consultants.

Contact

Wilt u één van onze consultants telefonisch spreken? Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook per e-mail bereiken als u dat prefereert.